top of page

Sant Boi ofereix a entitats i empreses un cicle de formacions sobre com accedir als Fons Europeus

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES SANT BOI | CICLE DE FORMACIONS | EMPRESES


L'Ajuntament de Sant Boi, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza un conjunt d'accions formatives adreçades al conjunt del teixit econòmic i social de la ciutat per tal de facilitar una primera aproximació als recursos europeus.




Per una banda, el Next Generation EU, un mecanisme d'estímul dirigit a impulsar un procés de recuperació, transformació i resiliència a Europa després de la crisi generada per la COVID19; i, de l'altra, el nou Marc Financer Plurianual 2021-2027.


La formació s'adreça a tots els actors del territori que vulguin iniciar-se en les oportunitats de finançament europees. El cicle s'iniciarà amb una primera sessió el 6 de juliol, i continuarà el 12 amb un diàleg entre agents de la ciutat que ja han participat anteriorment en projectes europeus.


Continuarà a la tardor amb sessions temàtiques i específiques per a públics concrets , com empreses, comerços, indústria cultural, tercer sector, àmbit esportiu, sector de la salut i entitats juvenils.Les formacions finalitzaran amb tallers pràctics que oferiran aspectes clau per a la preparació amb èxit de projectes europeus.


Les sessions tenen com a objectiu reforçar les capacitats dels agents locals d'accedir als fons europeus: fonts d'informació per conèixer les convocatòries, eines per a la cerca de persones associades, recomanacions en la redacció de projectes, documentació necessària, despeses elegibles, construcció de pressupost, justificació, etc.



Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page