top of page

Presentació de 'Sant Boi Respira més Verd', un projecte transformador per un nou model de verd urbà

El proper divendres 20 de setembre, a les 11.30 hores, presentarem el projecte estratègic 'Sant Boi Respira més Verd' (SBR+V), una iniciativa estratègica i transformadora que es finançarà amb una aportació de 3,7 milions € de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO), en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU.


Sant Boi respira mes verd

L'acte comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; el secretari d'Estat de Medi Ambient, Hugo Alonso Morán, i la consellera de Territori, Habitatge i Transició Ecològica, Sílvia Paneque.


En l'explicació tècnica del projecte intervendran també representants del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) i del Grup de Recerca i Innovació de la Construcció de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Hi serà present, a més, la directora de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico, Elena Pita.


Sant Boi Respira més Verd té com a objectiu avançar cap a un nou model de verd urbà. El projecte se centra a renaturalitzar la ciutat per comptar amb més espais verds, de més qualitat i millor  interconnectats, tot potenciant la biodiversitat i l'adaptació als nous escenaris climàtics, amb l'objectiu final de millorar la salut i la qualitat de vida de la ciutadania.



Publicitat

Centre Auditiu Llobregat



0 comentarios

Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page