top of page

Pluges Torrencials a Catalunya: Tallen Carreteres i Provoquen Inundacions a Barcelona i Girona

Actualizado: 7 sept

Aquest matí, Catalunya s'ha llevat sota un cel plujós que ha anat empitjorant al llarg del dia. Les pluges torrencials a Catalunya, que van començar de forma moderada, s'han intensificat ràpidament, provocant alertes a diverses comarques. Els serveis d'emergència han estat desbordats per les trucades de ciutadans afectats per les inundacions, que han colpejat especialment les zones urbanes i les principals vies de comunicació.


Lluvia en catalunya

Les pluges torrencials a Catalunya han causat diverses complicacions, especialment a les províncies de Barcelona i Girona. Les precipitacions han estat tan fortes que han obligat a tancar almenys sis carreteres principals, com la C-16, la C-58 i la B-40, generant greus problemes de trànsit. A més, s'han registrat inundacions locals i caiguda d'arbres en diverses zones.


Tot i la situació complicada, les autoritats treballen per restablir la normalitat el més aviat possible, tot i que es mantenen en alerta davant la possibilitat de noves pluges intenses a Catalunya durant les pròximes hores.



Publicidad

Clinica dental en sant boi




0 comentarios

Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page