top of page

Es celebra el Maig Cooperatiu a Gavà amb accions formatives entorn a l’economia social i solidària

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES GAVÀ | COMPETÈNCIES PROFESSIONALS | ECONOMIA

 

Publicidad

 

L’economia social i solidària i l’emprenedoria col·laborativa són les protagonistes en un cicle de càpsules formatives en línia aquest “Maig Cooperatiu” a Gavà. La Unió de Cooperadors de Gavà se suma a les activitats emmarcades en el Maig Cooperatiu, un mes dedicat a posar en valor l’economia social i solidària, el cooperativisme i la innovació social basats en la col·laboració.




És una iniciativa de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius de Catalunya, respecte a la qual la Unió de Cooperadors en forma part. Les activitats es duran a terme en format virtual, i estan obertes a tota la ciutadania i organitzacions, així com entitats de l’economia social, empreses, persones autònomes i emprenedores



Les càpsules formatives són les següents:


- 11 de maig: Banca i finances ètiques. Podràs conèixer què són les finances ètiques, i com fan compatible la rendibilitat dels diners i la transformació social.



- 18 de maig: Com crear una campanya de micromecenatge (crowdfunding). Amb aquesta activitat coneixeràs les possibilitats de finançament de projectes a través de la modalitat del crowdfunding i quines són les diferents fases d’una campanya.



- 24 de maig: Treballar a l’economia social: cooperatives, associacions i fundacions. Amb aquesta activitat coneixeràs les oportunitats laborals en l’economia social, els perfils professionals més buscats, les competències requerides i els millors canals per aconseguir feina.


Tota la informació i inscripcions es pot trobar a gavaimpulsa.info/formacio/


Comentários


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page