top of page

Arriba el Festival Altaveu de Sant Boi del 13 al 15 setembre 2024 | Programació i entrades

Actualizado: 31 jul

Del 13 al 15 de setembre de 2024 Sant Boi acollirà la 35a edició del Festival Altaveu, una cita ineludible per als i les amants de la música.


Amb més de tres dècades de trajectòria, l’Altaveu s’ha consolidat com un dels festivals més antics de Catalunya, destacant per la seva aposta decidida per la qualitat artística i la descoberta i diversitat musical.


Enguany amb una programació espectacular que ja us avancem!

ALTAVEU SANT BOI 2024. PROGRAMACIÓ

LLUÍS GAVALDÀ I JOAN PAU CHAVES

Presenten l’espectacle Sona la Cançó

Divendres 13 de setembre a les 19 h / Escenari Teatre de Cal Ninyo

ENTRADA 6€ >> Comprar

"Sona la cançó" és una veritable carta d'amor a la música que ens ha acompanyat al llarg dels anys, un viatge sonor ple de melodies, records divertits i, sobretot, molta complicitat. Aquest espectacle no només celebra la trajectòria d'Els Pets, sinó que també ens convida a redescobrir la màgia i l'emoció que hi ha darrere de cada cançó.


Publicidad


MAGALÍ SARE

Presentació d'Esponja

Divendres 13 de setembre a les 20:20 h / Escenari Teatre de Cal Ninyo

ENTRADA 6€ >> Comprar

"Esponja" és el segon disc de Magalí Sare com a cantautora, després de "Cançons d'amor i dimonis" (2018). Aquest treball explora la configuració de la personalitat, centrant-se en la infantesa i l'adolescència. Les cançons són confessionals, amb un sentit de l'humor especial, inspirades per les dones de la seva família. El disc inclou una versió d'una cançó del seu germà i compta amb col·laboracions de Salvador Sobral i Las Migas.


 

TARQUIM

Preestrena de Tarquim y Los Metales Preciosos

Divendres 13 de setembre a les 21 h / Escenari Plaça de l’Ajuntament

ENTRADA GRATUÏTA >>

"Després de l'èxit del seu primer àlbum "A Cuba”,Tarquim preestrena el seu nou treball "Tarquim y Los Metales Preciosos", on s'incorpora la secció de vents "Los Metales Preciosos". Amb 9 músics a l'escenari, el concert es converteix en una experiència musical única.

Amb “Tarquim y Los Metales Preciosos”, Pau Vidal continua la seva exploració musical, presentant un espectacle vibrant i innovador que promet conquistar festivals i escenaris d'arreu.

 

MARUJA LIMÓN

Amb el seu darrer treball "Te como la cara"

Divendres 13 de setembre a les 22:30 h / Escenari Plaça de l’Ajuntament

ENTRADA GRATUÏTA >>

El sextet de les barcelonines Maruja Limón, ja referents al nostre país, no necessita carta de presentació. Porten la festa allà on van fent-nos ballar amb la seva rumba catalana, pop i flamenc i són un altaveu dins la nostra escena musical per llençar missatges reivindicatius.

Les Marujas exploren al seu nou llançament la rumba amb Dembow, música electrònica, salsa i pop. Un treball musicalment explosiu acompanyat d’unes lletres que oscil·len entre la sensibilitat i la ironia, per abordar temàtiques personals i socials amb una trajectòria que parla per si sola.


 

BTZ

Presentació del seu àlbum debut

Divendres 13 de setembre a les 00 h / Escenari Can Massallera

ENTRADA 1€ >> Comprar

El show de BTZ dura una hora, durant aquest show veurem com BTZ canta en directe els seus millors temes, i també trobarem versions acústiques de les cançons mítiques de BTZ amb piano i guitarra.

Els dos joves de la Colònia Güell actualment estàn treballant en el seu nou àlbum “COSMOS”, àlbum debut per a BTZ que tracta sobre el univers que tots tenim dins de les nostres ments.


 

SHODA MONKAS

Presentació de ‘Mum, she loves me’

Divendres 13 de setembre a les 01:30h / Escenari Can Massallera

ENTRADA 1€ >> Comprar

Gabriel Díaz, més conegut com a Shoda Monkas, va néixer a Albacete el 1993.

Al novembre de 2018 va treure el seu primer disc en solitari, titulat 'Paz Feelin’s', produït en la seva totalitat per Shack Rose. Shoda Monkas també va publicar 'Super Sport', una mixtape de 5 cançons que va situar el seu nom entre els artistes més rellevants del moment, i finalment, amb el seu últim àlbum, 'Mum, she loves me', ha aconseguit consolidar-se en l'escena actual, tancant més de 20 dates durant la seva gira i comptant amb més de 300.000 oients.


 

MAR PUJOL

Presentació de ‘Cançons de Rebost’

Dissabte 14 de setembre a les 19:00 h / Escenari Teatre de Cal Ninyo

ENTRADA 6€ >> Comprar

Mar Pujol revela el seu primer àlbum, 'Cançons de rebost', amb un directe íntim que preserva la intensitat emocional característica de la seva actuació. Amb l'acompanyament excepcional de Bruna González al violoncel, l'espectacle ens captiva amb una fusió única de melodies.

Aquest àlbum celebra l'ordinari convertit en extraordinari, manifestant-se en un format de directe amb una riquesa sonora excepcional. 'Cançons de rebost' són com pots de conserva plens de cura, fusionant l'antigor amb l'actualitat en un so càlid que ressona com el crepitar d'una llar de foc.


 

NURIA GRAHAM I AOIFE NESSA FRANCES

Connexió Musical i Cultural

Dissabte 14 de setembre a les 20:20 h / Escenari Teatre de Cal Ninyo

ENTRADA 6€ >> Comprar

Aquest concert és una unió de dues ments musicals excepcionals, cadascuna amb un bagatge ric en influències folk i una profunda connexió amb les seves arrels culturals. Amb una combinació única d'estils i sensibilitats, aquestes dues compositores i multiinstrumentistes ofereixen una experiència sonora que captura l'essència de les seves històries personals i el seu amor compartit per la música.

 

MOHAMA SAZ

Des de 2014 creant un so únic

Dissabte 14 de setembre a les 21 h / Escenari Plaça de l’Ajuntament

ENTRADA GRATUÏTA >>

Des de 2014, Mohama Saz ha creat un so únic barrejant rock anatolià, folk del sud d'Espanya, música de l'Europa de l'Est, kraut-rock, ritmes africans i aires andins. Utilitzant instruments com el baglama saz elèctric, sintetitzadors analògics i una potent secció rítmica, la banda explora nous horitzons musicals, allunyant-se de les influències anglosaxones.


El cinquè àlbum de Mohama Saz, "Máquina de Guerra" (Yai Yai Records, 2024), combina sons primitius, orgànics i tribals amb tocs de psicodèlia de avantguarda. Cada cançó és un món nou, fusionant influències del sud d'Espanya, l'est d'Europa i l'Àsia Menor.


 

XOEL LÓPEZ

Estrena de Caldo Espírito

Dissabte 14 de setembre a les 22:30 h / Escenari Plaça de l’Ajuntament

ENTRADA GRATUÏTA >>

Caldo Espírito és el setzè àlbum de Xoel López, un viatge evocador i commovedor que explora les experiències de la vida contemporània. Aquest treball íntim i visceral demostra la seva maduresa compositiva. Les cançons van des del cantautor pur fins a paisatges sonors de rock i arrels, mostrant la seva música impossible d'encasellar.

El procés de gravació va ser col·laboratiu, amb aportacions de Domenico Lancellotti, Lucas Piedra Cueva, Leo Aldrey, Adrián Seijas i el productor Carles Campi Campón. També compta amb les col·laboracions de Meritxell Neddermann i Marina i Teresa de Repion, que afegeixen una capa addicional d'emotivitat.


 

CARLA

Gira de presentació d’Eclipse

Dissabte 14 de setembre a les 00:00 h / Escenari Can Massallera

ENTRADA 1€ >> Comprar

L'artista de synth-pop vigatana Carla Serrat, guanyadora del Premi Enderrock de la Crítica al Millor Disc en altres llengües de l'any 2019, ja va mostrar indicis d'exploració estilística amb el seu mini-LP "Reflection" (GCR, 2020), col·laborant amb artistes com Jolly Damper, NOIA i beGun.

El nou àlbum "ECLIPSE" és una evolució natural d'aquesta exploració, amb un enfocament ambiciós que estira els límits del pop electrònic. Carla Serrat aprofundeix en les seves capacitats com a cantant, oferint una paleta sonora més variada i electrònica, mantenint la seva característica calidesa.


 

LOS ESTANQUES

Presentació del nou disc a Catalunya

Dissabte 14 de setembre a les 01:20 h / Escenari Can Massallera

ENTRADA 1€ >> Comprar

Los Estanques és una banda única en la seva trajectòria, destacant per la seva creativitat, perseverança i passió per la música. Formada a Madrid per Iñigo Bregel (veu, teclat i guitarra), Germán Herrero (guitarra), Daniel Pozo (baix) i Andrea Conti (bateria), el grup ha consolidat el seu lloc en l'escena musical amb cada nou treball.


El 2024, sota el segell Sonido Muchacho, publicaran el seu esperat nou àlbum "Uve". Aquest treball, gravat, produït i mesclat per Iñigo Bregel, és una demostració de la seva llibertat creativa i la seva capacitat per transcendir gèneres i etiquetes, connectant amb grups actuals com King Gizzard & The Lizard Wizard i The Lemon Twigs. Los Estanques continuen creant música autèntica, seguint només les seves pròpies regles.





0 comentarios

Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page