¿Cuando debes...

El implante es una raiz artificial, generalmente...

Escoltant-vos...

El nou Centre Auditiu Llobregat...


Joan Ros i Eva Rué. Tota la vida escoltant-vos.

El Joan i l'Eva són els responsables del nou Centre Auditiu Llobregat. I quan diem nou ens referim a estrenat de poc, ja que, els que els coneixeu teniu molt clar que tots dos porten una vida sencera escoltant i treballant per millorar l'oïda de tants i tantes persones.

Segur que alguns de vosaltres encara teniu al record aquell Joan jovenet que donava servei d'audiometria al Centre Auditiu Sant Boi associat a l'Òptica 3003 de la Pl. de l'Ajuntament de Sant Boi. Des de llavors han passat més de 33 anys. El panorama de l'audició ha canviat molt i la tecnologia ha avançat. Però el que no ha canviat és l'orientació a les persones i la dedicació als pacients.

El Joan, com a membre de la "Asociación Nacional de Audioprotesistas" sempre ha tingut clar que solucionar un problema d'audició significa parar molta atenció en les inquietuds i explicacions de la persona que pateix la pèrdua auditiva i això significa "escoltar". Després, mitjançant exàmens auditius i tecnologia d'avantguarda es poden corregir aquests problemes i trobar l'audiòfon que ofereix la millor garantia.

I aquesta convicció és la que els ha impulsat recentment a fer un canvi en la seva trajectòria per desvincular-se del servei des d'una única marca.

El següent pas ha estat fundar el CENTRE AUDITIU LLOBREGAT que, a partir del mes de febrer d'enguany, ofereix un nou servei totalment centrat en les persones i la seva audició. Un servei d'altíssima qualitat, que ofereix 5 anys de garantia per als usuaris d'audiòfons de qualsevol marca, un innovador mètode anomenat "Call" que ajuda en el procés d'adaptació a tota persona usuària d'audiòfons també de qualsevol marca, i molt important: la llibertat d'elecció d'aparells d'entre les marques amb més reputació i fiabilitat del mercat.

És a dir, al CENTRE AUDITIU LLOBREGAT, tens la tranquil·litat que poden oferir-te servei garantit indistintament del model i/o marca d'aparell que facis servir en l'actualitat.

Així i tot, el Joan ens recorda, una vegada més, que quan ens enfrontem a un problema d'audició amb tot el que comporta emocionalment. Hem de saber escoltar la problemàtica que envolta al pacient. Només així podrem arribar a trobar la solució ideal i la satisfacció plena de la persona.

Si teniu problemes d'oïda, podreu trobar al Joan o l'Eva a la Rambla Rafael Casanova, 4 de Sant Boi o al telèfon 649 84 20 20


Centre Auditiu Llobregat
Rambla Rafael Casanova, 4 - Sant Boi de llobregat
Tel. 649 84 20 20

Més noticies