“CREO QUE STEPHEN KING ODIA A DONALD TRUMP”

Con esta frase concluía esta mañana el director Vicenzo Natali la rueda de prensa del Festival de Cine Fantástico de Sitges en su presentación oficial del film “IN THE TOP GRASS”

SINOPSIS:

“Después de escuchar el grito de ayuda de un niño, una hermana y un hermano se aventuran en un vasto campo de hierba en Kansas, pero pronto descubren que puede que no haya una salida".
En la presentación a la prensa de la película que abrirá oficialmente el festival esta noche: “IN THE TALL GRASS”, una adaptación de un relato corto de Stephen King y Joe Hill; Patrick Wilson, actor co-protagonista, Vicenzo Natali, director del film y Steve Hoban, productor han hecho las siguientes declaraciones:

“El desconocimiento del universo y su naturaleza. Nuestra presencia microscópica ha sido siempre una fuente de inspiración para mis película. En “In the Tall Grass” sigo profundizando en este concepto. Mostrar un campo bello y terrorífico al mismo tiempo, ha sido un reto que me ha cautivado y propulsado para el desarrollo de esta película. La hierba puede ser claustrofóbica cuando alcanza una altura y magnitud como mostramos en el film.”

“En referencia al audio y la banda sonora de “In the Tall Grass” he querido recrearme y concederle la importancia que tiene éste en el conjunto final de la producción. El audio es un elemento de suma importancia para crear un ambiente inmersivo. Con el sonido cautivamos al espectador y le hacemos sentir gran parte de las sensaciones, miedo, tristeza, angustia,…..”

“Y creo que Stephen King odia a Donald Trump porque le está quitando protagonismo a la capacidad de King como escritor y generador de angustia. En poco tiempo el miedo y la ansiedad que Donald Trump ha desatado en el mundo civilizado son dignos de un gran artífice del terror.”

Aquellos que sois asiduos al género de terror y ciencia ficción, tenéis una cita esta tarde a las 19 horas en el Auditorio del Hotel Melià de Sitges. “IN THE TALL GRASS” dará el pistoletazo de salida de la 52 Edición del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Nos vemos en el cine ;)

+INFO: https://sitgesfilmfestival.com


L'àrea de jocs de la plaça de l'Olivera a Sant Boi s'ha remodelat

La renovació d'aquest l'espai s'ha fet a partir de les propostes fetes pels nens i les nenes del Consell d'Infància de Sant Boi. Els seus desitjos i opinions han quedat reflectits en l'espai públic de la ciutat.

D'acord amb les idees recollides dels nens i les nenes, la plaça compta amb tres àrees de jocs diferenciades: dues per a infants de diferents edats i un espai multifuncional per a totes les edats. Un dels jocs que s'hi han col·locat té forma d'arbre amb petites cabanes en forma d'oliva a la capçada (a la fotografia). A petició dels nens i les nenes, també hi ha un joc semblant a una tirolina, taules de ping pong i jocs inclusius, inclòs un gronxador d'ús exclusiu per a infants amb cadira de rodes.

Els treballs fets han permès configurar una plaça més amable i funcional , millor adaptada a les necessitats d'infants i famílies.

L'Ajuntament ha invertit els darrers 4 anys 1,6 milions d'euros per renovar i mantenir les àrees de jocs infantils de Sant Boi. Fins ara ja s'han dut a terme una quinzena d'actuacions de millora (en llocs com la plaça de Catalunya, la plaça dels Focs de Sant Joan o el parc de Marianao).
Els viladecanencs ja poden contractar la llum amb Vilawatt

La ciutadania de Viladecans podrà contractar l’electricitat a través de Vilawatt, la companyia energètica publico privada ciutadana de Viladecans. Culminat ja el procés administratiu -inclòs el concurs per escollir l’empresa subministradora, que va guanyar la companyia catalana Aura-, s’ha constituït formalment el nou operador energètic Vilawatt, un consorci format per un conjunt d’entitats públiques, privades i veïns i veïnes que han accedit a través de l’Associació Ciutadana per a la Transició Energètica.

Els primers clients del nou operador seran, precisament, onze membres fundadors d’aquesta associació, que s’ha creat amb els objectius de caminar cap a la transició energètica, crear una nova cultura de l'energia, i fer-ho d'una manera innovadora.

El Vilawatt va ser un dels tres projectes escollits per la Unió Europea, a través de la primera convocatòria de la iniciativa Urban Innovative Actions –l’octubre del 2016–, per impulsar projectes municipals innovadors sobre transició energètica. Les propostes escollides, entre 113 candidatures, van ser les de Viladecans, París i Göteborg.
Gavà posa en marxa la 2ª fase del nou model de recollida i gestió de residus

L’Ajuntament de Gavà iniciarà al setembre la segona fase del nou model de recollida i gestió de residus amb la substitució dels actuals contenidors de fracció orgànica per uns altres de major capacitat. Aquests canvis comportaran en alguns casos moure els contenidors a noves ubicacions amb l’objectiu d’optimitzar la recollida selectiva.

En total es col·locaran prop de 500 nous contenidors que s’afegeixen als 900 que es van canviar durant la primera fase realitzada al darrer trimestre de 2018.

D’altra banda, els models actuals són molt més moderns i accessibles per a la ciutadania i permeten una recollida més eficient amb descàrrega lateral per la dreta.

El nou model de recollida i gestió de residus té l’objectiu de millorar i incrementar els índexs de reciclatge a la ciutat i s’inscriu dins de l’Agenda de la Sostenibilitat.
Gava incrementa la inversió per la millora de les escoles públiques

Durant les vacances escolars, l’Ajuntament de Gavà va posar en marxa obres de manteniment i de millora a les cinc escoles de Primària de la ciutat.

D'entre totes les intervencions, la més rellevant ha tingut lloc a l’escola l’Eramprunyà. Amb la renovació de les pistes esportives i el marcatge dels camps esportius i l’execució dels drenatges perimetrals i de remats d’entrega amb les rampes d’accés a les zones de joc.

A l’escola Jacme March és crearà una nova porta d’accés per a vianants a l’àmbit d’educació infantil i una rampa amb comunicació amb la vorera perimetral de l’edifici.

A l’escola Joan Salamero la intervenció més destacada consistirà en la instal·lació d’un tendal nou al patí de P3. També se substituiran quatre finestres de la planta primera per altres d’alumini amb vidre laminat.

A l’escola Marcel·lí Moragas s’ampliarà la vorera longitudinal de l’escola, a més d’abordar altres intervencions: la renovació d’aigüeres als lavabos del menjador; la instal·lació de paviment asfàltic en l’antiga zona d’aparcament, i la substitució de persianes de PVC per altres d’alumini.

A l’escola Salvador Lluch es renovarà el revestiment de les grades de la pista esportiva i es repararà la coberta de l’edifici nord, on també s’instal·larà una línia de vida.

A l’institut escola Gavà Mar, on les competències recauen exclusivament en la Generalitat, han començat les obres d’implantació d’un nou mòdul, ja que a partir de setembre, el centre acollirà una tercera línia de 1r d’ESO. Aquesta intervenció és paral·lela a les obres d’ampliació de l’institut-escola que comporten la construcció d’un

edifici annex a l’actual.
Operatiu policial per evitar robatoris i garantir la seguretat a Torrelles

En el marc de l'operatiu policial de seguretat que es realitza al municipi, i amb la col·laboració veïnal, la Policia Local de Torrelles va practicar la detenció, d’una persona de nacionalitat espanyola per un presumpte robatori amb força en un domicili. El presumpte autor dels fets va ser derivat a la Comissaria de Mossos d’Esquadra de Sant Boi de Llobregat.

Una de les línies estratègiques del govern és evitar els robatoris en habitatges i comerços intensificant la presència de la Policia Local a través de rondes de vigilància i control en matèria de seguretat ciutadana per tots els veïnats del municipi. Aquest operatiu és especialment important en l'època estival on moltes famílies torrellenques marxen per gaudir de les vacances. És per aquest motiu que recordem a la població que la seva col·laboració és imprescindible. Es poden posar en contacte amb la Policia Local davant qualsevol sospita al telèfon 93 689 10 00.
La industria automovilística sigue falsificando sus emisiones

Tres años después de aquel septiembre de 2015 donde se desveló que Volkswagen habia estado falsificando los niveles de emision de sus vehículos diésel durante sis años, poco parece haber cambiado.

Ahora es el turno de Nissan. Hace unos días se vio obligado a reconocer que un número indeterminado de sus modelos incurrían en los mismos ardides ya conocidos dentro de la industria. En los controles teóricos las emisiones quedaban por debajo del umbral establecido, pero en la práctica, en las calles, los superaban ampliamente.

Según Nissan el fraude sólo se produjo en fábricas niponas y en el mercado nacional (es decir, no afectó a los coches exportados) en más de 1.100 vehículo, el mas afectado el modelo GT-R. Nissan ha delegado la responsabilidad de las falsificaciones a un grupo reducido de empleados repartidos a lo largo de cinco puntos de fabricación.

O bien los resultados se trucaban artificialmente modificando las condiciones ambientales en las que se realizaban las pruebas o bien se modificaban directamente sobre el papel. Es el mismo procedimiento empleado por Volkswagen durante años.

Este ejemplo nos muestra hasta qué punto el fraude se ha extendido dentro de la industria automovilística, y cómo ha continuado ahí pese a la puesta en público de Volkswagen.

Más allás de las graves consecuencias que el fraude tiene sobre nuestra salud, el escándalo está dilapidando la imagen pública i el futuro de la industria del coche.
La Guardia Civil recupera 342 coches de los 70.000 robados en España

La Unidad Central Operativa de la Guardia Civil ha recuperado, tras dos años y medio de investigación, 342 vehículos de los cerca de 70.000 robados en España y que estaban matriculados de forma ilegal en 17 países.

La operacion “Ganímides” ha contado con policía alemana, austriaca, polaca y marroquí y que ha terminado con la detención de 24 personas especializadas en el robo de coches.

La operación se inició en 2016 después de que se elaborara un análisis de los 70.000 vehículos robados en España; se constató entonces que la mayoría habían sido matriculados en varios países de la Unión Europea y Marruecos.

Dos años y medio después, la Guardia Civil, junto con las policías alemanas de Baden-Württemberg y Frankfurt, la Policía de Polonia, la BKA de Austria y la Gendarmería Real de Marruecos y la coordinación de EUROPOL, han logrado recuperar 342 de esos coches robados.

Una de las pistas que ayudó en gran medida es que varios de los investigados ya habían sido detenidos en España por hechos similares en 2012, los cuales han sido ahora detenidos en Alemania, donde se dedicaban a sustraer vehículos y documentaciones originales de otros vehículos.

El centro logístico de falsificación estaba ubicado en Polonia, donde falsificaban la documentación y los contratos de compraventa que debían acompañar a los vehículos. Por último, los ponian a la venta en paginas web de ocasión en Polonia y Alemania, "siempre a un precio ligeramente por debajo del de mercado para hacerlo más atractivo para la compra".

  Mai és massa tard per ballar

  Equivocadament, hi ha molta gent que pensa amb certa nostàlgia, que se li ha "passat l'arròs". Que el seu somni hauria haver estat ser ballarí o ballarina. Que ja és massa tard. Res d'això! Evidentment que segons l'edat que tinguis ja no arribaràs a fer...


  Gastroteca: Fes la nostra ruta i menjaràs com enlloc.

 • El nou Reglament de Participació Ciutadana és ja una realitat a Sant Boi

  El passat dijous 18 de juliol el Ple municipal va aprovar de manera definitiva el Reglament de Participació Ciutadana de Sant Boi. El nou reglament defineix la participació ciutadana com el dret de la ciutadania a prendre part en els assumptes públics. El document, que és el fruit d'un intens treball de debat i consens entre totes... leer más

 • Gava incrementa la inversió per la millora de les escoles públiques

  Durant les vacances escolars, l’Ajuntament de Gavà va posar en marxa obres de manteniment i de millora a les cinc escoles de Primària de la ciutat. D'entre totes les intervencions, la més rellevant ha tingut lloc a l’escola l’Eramprunyà. Amb la renovació de les pistes esportives i el marcatge dels camps esportius i l’execució dels drenatges perimetrals i de remats d’entrega amb les rampes d’accés a les zones de joc... leer más


 • Regalos originales para todo...


  Menos es más. Hablamos de minimalismo • Els viladecanencs ja poden contractar la llum amb Vilawatt

  La ciutadania de Viladecans podrà contractar l’electricitat a través de Vilawatt, la companyia energètica publico privada ciutadana de Viladecans. Culminat ja el procés administratiu -inclòs el concurs per escollir l’empresa subministradora, que va guanyar la companyia catalana Aura-, s’ha constituït formalment el nou operador energètic Vilawatt, un consorci format per un conjunt d’entitats públiques, privades i veïns i veïnes que han accedit a través de l’Associació Ciutadana per a la Transició Energètica... leer más

 • Crédito Montes. Crédito privado para todas las personas

  De 6.000 a 60.000 euros de crédito sin importar ASNEF. Consigue dinero inmediato empeñando tus joyas o pertenencias. Solicite ahora su crédito rápido sin comisiones de apertura o cancelación


 • ¿Es doloroso un tratamiento con implantes dentales?


Més noticies