El psiquiatre de Déu

L’Anton, tot i ser un marrec de vuit anys, càrrega sobre les seves espatlles i la seva consciència un secret difícil d’amagar. La seva especial relació amb Déu el porta a patir més problemes que no pas privilegis. L’assetjament d’uns excèntrics religiosos que el volen utilitzar per seus fins i les decisions que haurà de prendre el converteixen en un petit rebel.

El reconegut i prestigiós psiquiatre Francis Cohen viu a Barcelona cercant l’anonimat i la tranquil•litat personal. Però tampoc ho té fàcil, perquè el demanen que faci quelcom que no vol fer i perquè s’adona que l’espien i el controlen constantment. Haurà d’esbrinar què hi ha darrera de tot plegat, resoldre paranys i enfrontar-se a un enemic tant misteriós com inesgotable i persistent.

El psiquiatre de Déu
Amadeu Alemany
Pag. 362
Alda EditorialKingsman: El Círculo de Oro

En “Kingsman: El círculo de oro”, nuestros héroes se enfrentan a un nuevo reto. Cuando su cuartel general es destruido y el mundo está en peligro, sus andanzas les llevan al descubrimiento de una organización de espionaje aliada en EE.UU. llamada Statesman, cuyo origen se remonta a la fecha en que ambas fueron fundadas.

En una nueva aventura que pone a prueba la fuerza y el ingenio de sus agentes hasta el último extremo, ambas organizaciones secretas de élite aúnan sus esfuerzos para derrotar a un implacable enemigo común, con el fin de salvar al mundo, algo que está convirtiéndose en una especie de hábito para Eggsy…

Kingsman: El Círculo de Oro
Estreno: 22 Septiembre 2017
Género: Acción, Thriller29è Festival Altaveu Sant Boi

Els dies 8, 9 i 10 de setembre de 2017 tindrà lloc a Sant Boi de Llobregat el Festival Altaveu.

Les novetats que destaquen en aquesta edició són:

La nova direcció artística a càrrec del periodista musical Jordi Turtós, l’estrena de la secció Altaveu en família dissenyada per l’entitat local Karxofarock, la primera edició d’una Fira del disc del col·leccionista i el llibre musical i la gratuïtat dels concerts que tindran lloc als jardins de l’Ateneu Santboià.

La programació tindrà lloc a la Plaça de l’Ajuntament, Cal Ninyo i els Jardins de l’Ateneu Santboià. Les entrades es poden aconseguir a través del web www.festivalaltaveu.cat i www.ticketea.com

29è Festival Altaveu Sant Boi
Entrades a: www.festivalaltaveu.cat i www.ticketea.com


Més noticies